Chef

Chef

“Un eveniment organizat  întrun loc atât de special ca acest monument al Aradului merită numai preparate rafinate, concepute și adaptate special locației, dar și timpurilor actuale, păstrând respectul pentru clasic și elegant, respect impus de istoria Vechiului cazinou.”

Preparate

Mai jos este o listă cu preparatele chef-ului nostru.

Starters
  • Apio cu cremă de gorgonzola și confit de roșii
  • Salată de icre cu ceapă roșie și măsline kalamata
  • Cremă de avocado cu roșii și aluat fraged
  • Pate de ficat pasăre cu jeleu de vin roșu
  • Somon afumat cu cremă de brânză și oțet balsamic
  • Piept de rață afumat cu camembert și pere caramalizate în sirop de arțar
  • Prosciutto crudo
  • Mozzarella proaspătă cu roșii și busuioc verde
  • Brânză de burduf în crustă crocantă cu cimbrișor
  • Mousse de ciuperci cu microplante
  • Salată de vinete cu ceapă și ardei kapia
  • Duet de cașcaval afumat
Supă de găină cu gârteni sau Ciorbă à la grec de perișoare
Opțional: Hot Starter
  • Somon file/Spanac cu roșii/Cartofi cu parmezan/Sos lemon butter
  • Brie la cuptor în aluat fraged/Sos de smochine/Ceapă caramelizată
Main Course
La alegere două preparate pe bază de carne:
  • Steak din ceafă de porc gătită tip confit, o rețetă marca
  • Chef Cătălin Jernoiu
  • Antricot de vită gătit la cuptor în aluat fraged cu sos brun
  • Piept de curcan gătit sous vide cu sos de lemon butter și salvie
La alegere două garnituri:
  • Arancini din cartofi cu brânză de burduf și ceapă verde
  • Cartofi la cuptor gătiți în untură cu cimbrișor
  • Legume coapte cu busuioc verde (dovlecel, ardei gras, ciuperci)
La alegere salată:
  • mix de salată verde cu fulgi de parmezan
  • salată de varză cu mărar și morcov
  • salată de murături
Traditional
  • Sărmăluțe din carne de purcel cu mămăliguță, bacon crocant, smântână, ardei iute
  • Pâine de casă
Starters
  • Pate de ficat rață cu jeleu de gutui
  • Somon afumat cu cremă de brânză și ceapă verde
  • Rasol alb de vițel cu sos de capere și ton
  • Mousse de ciuperci brune și microplante
  • Brânză Taleggio maturată
  • Piept de rață afumat cu camembert și pere caramelizate în sirop de arțar
  • Pastrami din piept de curcan cu sos tartar și castraveți murați
  • Selecție de salami proveniența Italia
  • Salată de vinete cu ceapă roșie și ardei kapia
  • Duet de cașcaval afumat și brânză gorgonzola
  • Prosciutto crudo
  • Mozzarella prospata cu rosii si busuioc verde
Supă de găină cu gârteni sau Ciorbă à la grec de perișoare
From the sea
  • Somon file/Spanac cu roșii/Cartofi cu parmezan/Sos lemon buttert
Main Course
La alegere două preparate pe bază de carne:
  • Steak din ceafă de porc gătită tip confit, o rețetă marca Chef Cătălin Jernoiu
  • Antricot de vită gătit la cuptor în aluat fraged cu sos brun
  • Pulpă de rață gătită în untură cu cimbrișor
  • Piept de curcan gătit sous vide cu sos de lemon butter și salvie
La alegere două garnituri:
  • Arancini din cartofi cu brânză de burduf și ceapă verde
  • Cartofi la cuptor gătiți în untură cu cimbrișor
  • Legume coapte cu busuioc verde (dovlecel, ardei gras, ciuperci)
La alegere salată:
  • mix de salată verde cu fulgi de parmezan
  • salată de varză cu mărar și morcov
  • salată de murături
Traditional
  • Sărmăluțe din carne de purcel cu mămăliguță, bacon crocant, smântână, ardei iute
  • Pâine de casă
Starters
  • Pastrami de vită/Brânză Provolone/Roșii uscate la soare
  • Foie gras bon-bons/Jeleu de cireșe/Amaretto
  • Somon afumat/Sparanghel verde/Brânză de capră
  • Carpaccio de caracatiță/Fenel/Jeleu de citrice
  • Piept de curcan afumat/Dulceață de ceapă roșie/Cremă de brânză
  • Mille foglie de sfeclă roșie coaptă/Cremă de hrean/Mazăre
  • Mousse de hribi/Ciuperci brune/Microplante
  • Piept de rață afumat/Brie/Pere in sirop de arțar
Supă de găină cu gârteni sau Ciorbă à la grec de perișoare
From the sea
  • Steak de ton roșu in crustă de susan/Năut/Legume tinere
Main Course
  • Muschi de vită gătit 24 h cu sos clasic demi glace
  • Piept de rață cu sos de struguri și lămâie
  • Cartof la cuptor cu brânză de capră
  • Sparanghel verde cu sos de lemon butter
  • Mix de salată verde
Traditional
  • Sărmăluțe în frunze de viță cu carne de curcan
  • Sărmăluțe în frunze de varză cu carne de purcel
  • Mămăliguță/Bacon Crocant
Starters
  • Pate de ton cu brânză de capră și ceapă roșie
  • Salată de vinete cu ardei copt și roșii
  • Pastrami din piept de curcan cu sos de capere și ton
  • Pate de ficat pasăre pregatit în casa cu dulceața de ceapă roșie
  • Duet de cașcaval afumat cu ceapă verde
  • Confit din cotlet de porc cu castraveți murați și brânză de burduf
  • Salată de icre cu ceapă roșie și lămâie
  • Jambon de porc cu sos dijon
  • Brânză de burduf în crustă crocantă
  • Mozzarella prospată cu roșii și busuioc verde
  • Mix de salată verde
Supă de găină cu legume proaspete și gârteni
Hot Starter
  • Vol-au-Vent cu ciuperci brune – aluat fraged umplut cu ciuperci brune, smântână naturală și piept de pui
Main Course
  • Steak din ceafă de porc gătită tip confit în untură
  • Piept de curcan gătit la cuptor cu sos de lemon butter
  • Cartofi la cuptor cu brânză de burduf și ceapă verde
  • Salată de varză albă și roșie
Traditional
  • Sărmăluțe din carne de purcel cu mămăliguță, bacon crocant, smântână, ardei iute
  • Pâine de casă
Starters
  • Năut cu sfeclă roșie coaptă/Hummus cu busuioc verde
  • Legume tinere/Avocado/Biscuite cu ceapă galbenă
  • Mille foglie de sfeclă coaptă/Cremă de hrean/Mazăre
  • Mousse de hribi/Ciuperci brune/Microplante
  • Fasole roșie/Tartă din aluat fraged/ Dulceață de ceapă roșie
  • Tartă din făină integrală/legume coapte/jeleu de busuioc verde
  • Vinete coapte/Confit de roșii
  • Legume coapte cu roșii/Fasole roșie/Aluat fraged
Aromele pădurii, cremă de ciuperci
From the garden
  • Paste/Legume tinere/Sos de roșii bio
Risotto
  • Orez/Hribi/Dulceață de ceapă cu anason
Main Course
  • Steak de țelină la cuptor
  • Mille foglie de cartofi cu praz
  • Sfeclă roșie coaptă cu hrean
Starters
  • Mini Sandwich cu cremă de brânză și șuncă de Praga
  • Ouă umplute cu pate de ficat de pui ”hand-made”
  • Duet de cașcaval
  • Legume proaspete (roșii cherry, castraveți, ardei gras)
Supă de găină cu gârteni sau Ciorbă à la grec de perișoare
Main Course la alegere
  • Mini Burger cu carne de curcan
  • Mini șnițel de pui
  • Chifteluțe de pui la cuptor
  • Cașcaval pane cu roșii cherry
  • Piure de cartofi
  • Cartofi pai prăjiți
  • Broccoli fiert
* Beneficiarul va decide Main Course-ul meniului pentru copii (o singură variantă), la semnarea Anexei II, cu două săptămâni înainte de data evenimentului. ** Acest meniu se adresează copiilor până în 12 ani. *** Beneficiarul va alege o singură variantă – același element (supă sau ciorbă) și pentru meniul principal și pentru meniul de copii.

Alte servicii

Candy bar

Partea dulce a unui eveniment se regăseşte la Candy Bar. Aici se vor putea degusta atât prăjituri clasice, cât şi noi descoperiri în ale cofetăriei, cu preţuri ce variază de la 20 la 60 de lei/persoană.

Cheese bar

Pentru că uneori ne întâlnim cu clienţi care îşi doresc ceva diferit, oferim şi acest produs fin şi apreciat. Cheese bar-ul se poate achiziţiona cu 25 de lei / persoană.

VIN de PETRO
VASELO

Vinul oferit de noi este unul consacrat – Petro Vaselo – local, recunoscut şi apreciat. În toate variantele preferate: roşu, alb şi rosé

Open
bar

S-au conceput cele mai rafinate şi complexe pachete de băuturi alcoolice & nonalcoolice, adaptate dorinţelor şi preferinţelor fiecărui client.

VIN de PETRO VASELO

Vinul oferit de noi este unul consacrat – Petro Vaselo – local, recunoscut şi apreciat. În toate variantele preferate: roşu, alb şi rosé

Open bar

S-au conceput cele mai rafinate şi complexe pachete de băuturi alcoolice & nonalcoolice, adaptate dorinţelor şi preferinţelor fiecărui client.